Starity

A Playboy-nyuszi szokatlan nevet szeretne adni gyermekének

2012. október 04. 07:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Holly Madison szeptember elején jelentette be, hogy várandós, és terhességét igen jól viseli. Ám az egykori Playboy-nyuszi nem csak a születendő kisbabája nemét, hanem nevét is titkolja!

hirdetés
A Playboy-nyuszi szokatlan nevet szeretne adni gyermekének

„Még senkinek sem mondtuk el a baba nevét, de már kitaláltuk és nagyon izgatott vagyok, hogyan fogják fogadni az emberek” – mondta Hugh Hefner exe a Csak táncolj című műsor egyik rendezvényén. „Alig várom, hogy kidekorálhassuk a szobáját, már különböző bébiholmikat is elkezdtem vásárolni” – folytatta a szőkeség.

Az első gyermekével várandós Holly és párja, a partiszervező Pasquale Rotella már hónapokkal ezelőtt elkezdett agyalni a különböző babaneveken. Az egykori Playboy-nyuszi Gwyneth Partlow gyermekét hozta fel példának.

„Extrakülönleges nevet szeretnék a gyerekemnek, szó sem lehet semmi szokványosról. Ha már találkoztam olyan nevű emberrel, amilyet a lányomnak szeretnék adni, azonnal elvetem! A kisbabámból csak egy lesz, és ő igazán megérdemli, hogy különleges nevet kapjon. Valami olyasmit szerettünk volna, mint Gwyneth adott gyermekének, akit Apple-nek hívnak.”

A kismama egyébként várandós kismamáknak kifejlesztett jóga- és pilates gyakorlatokkal tartja kondiban magát. Elmondása szerint világ életében jógapárti volt, ki nem állhatja a kardio gyarkotlatokat, a súlyzózást vagy a futást, és szerinte a babájának sem tenne jót, ha folyamatosan megerőltetné magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek