Starity

Lindsey Shaw a Pretty Little Liars folytatásáról beszél

2012. október 11. 08:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsey Shaw interjút adott a Pretty Little Liars folytatásáról – elmondása szerint "A" még kegyetlenebb, mint valaha – és a különleges halloweeni epizódról is szót ejtett, amit október 23-án láthatnak az amerikai nézők.

hirdetés
Lindsey Shaw a Pretty Little Liars folytatásáról beszél

Két hét van még hátra a Pretty Little Liars már rendhagyó halloweeni epizódjáig, amellyel együtt a képernyőkre is visszatérnek világszerte. Lindsey Sparrow a hátborzongató folytatásról és Adam Lambert vendégszerepléséről adott interjút a Hollywood Life magazinnak.

A különleges részből a héten két, egy perces részlet is kiszivárgott, az egyik Aria és Adam jelenetét mutatja be – amelyből megtudhatjuk, hogy egy vámpírt alakít az énekes. A kommentelők felfigyeltek arra, hogy „Aria” (Lucy Hale) az utolsó „A”-t úgy írja, mint a lányok félelemben tartója – talán ő lenne a titokzatos „fenevad”?

– Gratulálok Paige-nek, hiszen a neve végre tisztázódott! – kezdi az interjút Andy Swift, utalva arra, hogy őt gyanúsították „A”-nek az előző részekben.
– Igen. Bár biztosan megint be fog piszkolódni, de legalább most még ártatlan vagyok.

Kicsit kívánod, hogy Paige ismét „A”-jelölt legyen?
– Egy kicsit. Szórakoztató rossznak lenni. Veszélyes és elképesztő, de örülök, hogy végül megnyílt a karakterem.

Mi volt a személyes reakciód, mikor kitaláltad, hogy Toby volt?
– Azt hiszem, felsikoltottam egy kicsit. Lenyűgöző és zseniális pillanat volt. Ott voltam a forgatáson, mikor kiderült, mi lesz a folytatás vele kapcsolatban. Én is, és Tyler Blackburn is forgattunk egy alternatív verziót „A”-ként elképesztő ruhákban, de eldobozoltuk őket. Talán majd a DVD-n visszanézhető lesz.

Ha már jelmezek: beszéljünk kicsit a halloweeni különkiadásról. Mesélj az öltözékedről! Viseltél ezelőtt szmokingot?
– Igen, de csak a Pretty Little Liars 2. évadjának fináléjában. Ha szmokingban kell szerepelnem, elfogadom. Rájöttem, hogy jól nézek ki bennük.

Szóval nincs kifogásod a fiús öltözék ellen Paige-ként?
– Igazából mindig is fiúsan öltözködtem – az életben is. A farmer, póló és kényelmes cipő nálam alap dolog. Egy időben elég lányosan öltöztettek fel a sorozatban, így most jobban érzem magam Paige bőrében.

Adam Lamberttel is együtt dolgoztál az epizódon. Biztosan nagyon édes volt!
– Fantasztikus volt! Ő király. Nem vagyok egy nagy American Idol-fan, de ő lenyűgöző volt, a fellépése pedig lehengerlő. Fel kellet vennünk hatszor vagy nyolcszor (már nem emlékszem), ő pedig sminkben és vastag, színpadias ruhákban volt, a vonaton pedig iszonyatos meleg és állott levegő volt. De ő semmit nem szólt, teljesen jól viselte. Abszolút Adam Lambert-fan lettem.

Azt hiszem, ők Glambertnek nevezik magukat. Tehát Glambert vagy?
– Teljesen. Ez menő!

A lányok innentől kedvesebben fognak bánni Paige karakterével? Azok után, amin keresztülment.
– Lesz egy különleges pillanat Spancer és Paige között, amikor beszélgetnek. Segíteni fog a karakterem a lányoknak az „őrült” vonaton, így Spancer elkezd hinni neki. Egyre jobban megkedvelik, igen.

„A” lecsap a vonaton, igaz?
– Az emberek fel-alá fognak rohangálni a vonaton, őrült harcba kezdenek, és „A” is kegyetlenebb lesz, mint valaha – de ennél többet nem mondhatok. Azt megígérhetem, hogy felforgatják a helyszínt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek