Starity

Zámbó Krisztián kiszállna az X-Faktorból

2012. október 16. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az elmúlt adásban Zámbó Krisztián párbajozás nélkül továbbjutott, a 32 éves énekes azt fontolgatja, ha továbbra is ennyire gyenge produkciót nyújt a színpadon, inkább feladja a versenyt.

hirdetés
Zámbó Krisztián kiszállna az X-Faktorból
Fotó: Birton Szabolcs

Bár a rajongók rengeteg bíztatást és kedves üzeneteket hagytak Zámbó Krisztián rajongói oldalán, a 32 éves énekes képtelen túltenni magát a csalódottságán- írja a Bors.

Azóta, hogy édesapja dalával, a Bukott diákkal túljutott az első fordulón, rendre alulteljesít, ezért Krisztián most azt fontolgatja, hogy amennyiben a következő élő műsorban sem lesz képes a maga által felállított követelményeknek megfelelni, feladja a versenyt és kiszáll az X-Faktorból.

A műsor elindulásakor minden versenyző aláír egy szerződést a csatornával, ám az nem tiltja meg, hogy az énekesek kiszálljanak a showból, így Krisztiánnak elvileg van lehetősége arra, hogy ha tényleg komolyan gondolja, akkor kisétálhasson a tehetségkutatóból.

„A műsor epizódjainak száma adott, ezért ilyen esetben azt tudom elképzelni, hogy valamelyik kiesett versenyző jönne vissza a létszám miatt. De Krisztián szerintem felszívja magát, megmutatja, hogy idevaló, ahogyan Csobot Adél is. Az első produkciója volt a színpadon, nem szokatlan, hogy ilyenkor a versenyzők félnek, esetleg egész nap nem esznek, rosszul tartalékolják az energiáikat” – mondta a lapnak a X-Faktor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László.

Az énekes mentora, Keresztes Ildikó a műsorban is hangoztatta, hogy a próbákon Krisztián tökéletesen adta elő a dalt, ám az élő adásban rengeteget hibázott, valószínűleg a szorongás hatására, olyannyira, hogy a műsor után számos néző kifogásolta, hogy nem neki kellett párbajoznia a műsor 3. szériájának első élő adásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek