Starity

Videojáték-adaptációban szerepel Michael Fassbender

2012. október 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régóta terveznek filmadaptációt készíteni az Assassin's Creed című videojáték sorozatból, most úgy tűnik, Michael Fassbender főszereplésével végre le is forgatják.

hirdetés
Videojáték-adaptációban szerepel Michael Fassbender
Fotó: Getty Images

Az Assassin's Creed gyártója, az Ubisoft régóta dédelgetett álma, hogy filmre vigye az egyik legnépszerűbb videojáték-sorozatát, és úgy tűnik, az álom valóra is válik, a cég ugyanis a napokban jelentette be, hogy partnerszerződést írt alá a New Regency filmvállalattal, így igen komoly lépést tettek afelé, hogy Desmond Miles a filmvásznat is meghódítsa.

Az ötlet egyébként nem újkeletű, Michael Fassbender már akkor igent mondott a főszerepre, amikor a film finanszírozása és terjesztése még nem volt megoldott. A New Regency bekapcsolódása elhárított minden akadályt a filmforgatás elől, tehát hamarosan az ír-német színészt láthatjuk az előző életeibe visszatérő Desmond Miles szerepében. A színész a produceri teendők egy részét is vállalta.

A filmes cég részvétele nem meglepő annak fényében, hogy Fassbender soron következő bemutatásra váró filmjét, a 12 Years a Slave-et is ők gyártották, így már ismerik a színész munkáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek