Starity

Kourtney Kardashian párja szégyent hoz a családra

2012. október 30. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scott Disick, a milliárdos üzletember nem éri be azzal, hogy a Kardashian klánba is bekönyörögte magát: botrányt okoz botrány hátán. Most a legidősebb Kardashian lányt, Kourtney-t alázta meg azzal, hogy nyilvánosan fogdosni kezdte.

hirdetés
Kourtney Kardashian párja szégyent hoz a családra

Scott Disick pár nappal ezelőtt beszerzett egy vadonatúj Ferrarit, melyet engesztelésként szánt Kourtney-nak, aki a barátja legutóbbi botránya miatt akadt ki. Történt ugyanis, hogy míg Kourtney két kisgyermekére, Masonra és Penelopéra vigyázott Beverly Hillsben, Scott fogta magát, és egy exkluzív Las Vegas-i szállodába utazott, hogy megünnepelje a halloweent.

A srácnak azonban ez sem volt elég, ugyanis egy olasz maffiózónak öltözött be: a vörös szőnyegen pisztollyal és műkalapáccsal hadonászott, míg az after partin igazi papírpénzt szórt a tömegbe, miután párat meg is kurtított a fogaival, s a tömeg hatalmas felfordulást okozott a bárban a papírpénzek után futva. Kris Jenner, az egész Kardashian család nevében elnézést a történtekért, s állítása szerint Scott az egész családra szégyent hozott a hétvégén.

Ha még ez sem lenne elég, a minap a paparazzók szeme láttára kezdte fogdosni Kourtney Kardashiant, két gyermeke édesanyját. Mint rendszerint, sejtjük, Kris Jennernek most is lesz egy-két szava a folyamatosan botrányt kavaró Scotthoz. Ideje felnőni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek