Starity

Evan Rachel Wood és Jamie Bell összeházasodtak

2012. november 03. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hét évvel az első randevú után az amerikai sztárpár titokban megesküdött Kaliforniában.

hirdetés
Evan Rachel Wood és Jamie Bell összeházasodtak

Evan Rachel Wood és Jamie Bell hét éve találkozott egymással, amikor szerelmespárt játszottak a Green Day Wake Me Up When September Ends című dalához készült videoklipben és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Azonban a múlt hónapban komoly döntést hoztak, ugyanis titokban összeházasodtak Kaliforniában.

A 25 éves színésznő és a Billy Elliott 26 éves sztárja október 16-án kapta meg a házassági engedélyt Beverly Hillsben, a szemtanúk szerint pedig nagyon izgatottnak és boldognak látszottak.

Mielőtt hivatalosan is bejelentették volna az egybekelésüket, a színésznő a Twitteren fejezte ki a boldogságát, habár részleteket nem árult el. „Szavak nem fejezhetik ki azt a boldogságot, amit érzek. Leírhatatlan.” – állt a mikroblogon.

Az ifjú ara szóvivője elárulta, hogy Wood egy Carolina Herrera-ruhát viselt a szűk baráti és családi körben megtartott ceremónián, de több részlet még nem látott napvilágot a menyegzővel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek