Starity

Selena Gomez: „Ha Texasban maradok, már biztos anya lennék”

2012. november 03. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő vallomást tett a színész-énekesnő a Glamour magazinnak adott interjújában, melyben beszélt többek között gyermekkoráról és arról is, hogy milyen élete lenne akkor, ha nem vált volna sztárrá.

hirdetés
Selena Gomez: „Ha Texasban maradok, már biztos anya lennék”

Nem tagadás, hogy manapság Selena Gomez az egyik legfelkapottabb híresség és a szekere is nagyon fut: sorra jelennek meg filmjei és albumai, parfümökkel bombázza a boltok polcait, legutóbb pedig egy körömlakk kollekcióhoz adta nevét, ráadásul mindezek mellett rengeteg magazin címlapjáról mosolyog vissza ránk és ad azoknak interjúkat.

Selena ezúttal az amerikai Glamournak állt modellt és válaszolt a lap riporterének olyan kérdéseire, mint például, milyen volt a gyerekkora és hogy milyen nehéz volt számára a szülei válása.

„Annyira frusztrált, hogy a szüleim nem voltak együtt és hogy sosem láttam a fényt az alagút végén, ahol anyukám keményen dolgozott azért, hogy egy jobb életet adhasson nekem” – mesélte őszintén a színész-énekesnő.

A 20 éves texasi lány emellett elárulta még azt is, hogy szerinte milyen élete lenne, ha nem sikerült volna pályafutása és szülővárosában maradt volna.

„Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha ott maradok. Biztos vagyok benne, hogy már két gyerekem is lenne” – osztotta meg Miss Gomez.

Mindenesetre nem is annyira meglepő, hogy Selena úgy gondolja, tinimami lett volna belőle, hiszen édesanyja is fiatalon szülte meg őt, viszont mégis megfordulhat a fejünkben, hogy nem tanult volna az esetből azok után, hogy számtalanszor hangoztatja nehéz gyermekkorát?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek