Starity

Két videoklippel rukkolt elő Ayumi Hamasaki

2012. november 07. 17:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop császárnője, Ayumi Hamasaki a napokban két videoklippel örvendeztette meg rajongóit, amiket a Missing és a Song 4 U című balladáihoz készített.

hirdetés
Két videoklippel rukkolt elő Ayumi Hamasaki

Már korábban megírtuk, hogy Ayumi Hamasaki különleges módón ünnepli meg 15. évfordulóját. Az énekesnő a következő öt hónapban ugyanis egy-egy új kislemezzel ajándékozza meg rajongóit.

Az első évfordulós kislemeze, a Love, ami november 8-án jelenik meg. Az új korongon három új szerzemény található, melyeket Ayu írt: ez a Missing, a Song 4 U és a Melody. Az előző két dalához a a videoklipek előzetesét már két hete feltöltötték Ayumi hivatalos YouTube-csatornájára. Pár napja pedig a teljes videoklipeket is elérhetővé tették mindenki számára, melyeket erre és erre a linkre kattintva megtekinthettek ti is.

Mindkét rövidfilmben gyönyörűen néz ki a 34 éves énekesnő, ruházata pedig egyértelműen tükrözi az énekesnő stílusát. A klipek is egy kicsit szürkébbek és sötétebbek lettek, amely együtt jár a két ballada stílusával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek