Starity

Ketchupos üveget tetováltatott magára Jackson Rathbone

2012. november 22. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha díjat osztanának legőrültebb sztártetoválás kategóriában, Jackson Rathbone minden bizonnyal eséllyel indulhatna a trófeáért.

hirdetés
Ketchupos üveget tetováltatott magára Jackson Rathbone
Fotó: Steve Granitz/Getty Images

Ha tetoválásról van szó, a hírességek is képesek túlzásokba esni. Bár Marilyn Monroe-tól a dinoszauruszokig már sok mindent megcsodálhattunk kedvenc sztárjainkon, Jackson Rathbone legutóbbi tetoválása egyértelműen a legőrültebbek közé tartozik.

A Twilight 27 éves sztárja szerdán Wendy Williams showjában vendégeskedett, amikor szóba kerültek a tetoválásai. A színész nem késlekedett lehúzni lábáról cowboycsizmáját, ami alól -a műsorvezető és a jelen lévő nézők legnagyobb meglepetésére- egy óriási méretű Heinz ketchupos üveg élethű rajza bukkant elő. A sztár Wendy kérésére elmesélte, hogy a jobb lábszárát szinte teljesen betöltő ketchupos üveg tetkó azért került rá, mert gyerekkorában annyira szerette a ketchupot, hogy az egész család ezzel ugratta.

Kétségtelen tény, hogy nem sok hasonló fog szembemenni vele az utcán, de nem is sokan ragadtatják magukat arra, hogy a ketchup iránti rajongásuknak tetoválást szenteljenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek