Starity

Kylie Minogue megijed a tükörképétől

2012. december 07. 18:06   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie Minogue a minap elárulta, hogy sokszor megijed, mikor belenéz a tükörbe.

hirdetés
Kylie Minogue megijed a tükörképétől

Kylie Minogue 44 éves kora ellenére is fantasztikusan néz ki, rajongói még mindig a világ egyik legjobb nőjének tartják, ám ő nem igazán van megelégedve a külsejével, ugyanis ahogy ő állítja, megijed, mikor belenéz a tükörbe.

„Nem fogok hazudni: sokszor, amikor reggel, smink nélkül belenézek a tükörbe, és látom a megereszkedett arcbőrömet, megijedek magamtól. Vagy amikor webkamerán keresztül beszélgetek, és megnézem a kamera képét, olyan, mintha egy Spielberg-film effektezett főszereplője lennék. Ilyenkor azt kérdezem magamtól: ki ez?” – nyilatkozta Kylie.

A gyönyörű énekesnő egyébként még azt is elárulta, hogy van olyan időszak, mikor fiatalabbnak érzi magát, de van olyan is, mikor 94 évesnek: „Néha megfeledkezem róla, hogy 44 éves vagyok, és előveszem a forrónadrágjaimat a szekrényből, de vannak reggelek, amikor viszont 94 évesnek érzem magam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek