Starity

Klipet készített a Grease két egykori sztárja

2012. december 11. 09:09   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

John Travolta és Olivia Newton-John a 70-es éveket megidézve egy sok ember által borzalmasnak elkönyvelt zenei videót készített - írja a Vidget.hu.

hirdetés
Klipet készített a Grease két egykori sztárja

A Grease egykori Danny Zukója és Sandy Olsenje pár nappal ezelőtt közzé tette a Youtube-on a közös dalukat az I Think You Might Like Itet. Azonban a dalt nem éppen pozitívan értékelték, sőt, egyes kritikusok egyenesen borzalmasnak nevezték. Persze, sok ember megpróbálta a két hírességet megvédeni, és arra hivatkoztak, hogy csak azért kötnek bele a klipbe, mert le akarják őket járatni.

A kisfilmbe többen is belekötöttek, mindenki más-más ok miatt. Volt olyan, akinek a menta színű autó nem tetszett, és el nem tudták képzelni, hogy mégis hogy voltak képesek Travoltáék azt vezetni. De előfordult olyan is, aki abba kötött bele, hogy Travolta a saját repülőgépével parkolt le a háza elé, ezt nagyon „gagyinak” találták. Persze, a negatív kritikák itt még korán sem értek véget, ugyanis volt, aki a következő kommentet írta a videóhoz: „Ezzel most az a cél, hogy tönkretegyék az ünnepet?”.

Viszont azért érdemes lenne megemlíteni azt is, hogy bizonyára nem ez a legborzalmasabb szám, amit valaha hallottunk, csupán néhány ember túlságosan is felfújta a dolgot. A videó egyébként már elérte az egymilliós nézettséget.

Travolta és Newton-John jelenleg egy közös albumon dolgoznak, amely majd a This Christmas nevet fogja viselni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek