Starity

Klippremier: Alicia Keys — Brand New Me

2012. december 18. 17:05   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekesnő legújabb klipje, ami a Brand New Me című dalhoz készült, amely a Girl On Fire című album második kislemeze.

hirdetés
Klippremier: Alicia Keys — Brand New Me

Alicia Keys újra elkápráztatja rajongóit. Legújabb dala, a Brand New Me Alicia Girl On Fire című albumán kapott helyett, ami nagy sikernek örvend. Novemberben derült ki, hogy ez lesz a Girl On Fire második kislemeze. A dalt Alicia és Emeli Sandé írta, s az énekesnő a népszerűsítés érdekében már sokszor előadta.

December 17-ére meg is érkezett a Brand New Me-hez tartozó klip, ami már meg is tekinthető az énekesnő hivatalos VEVO-csatornáján. A kisfilm összességében egy image-klip lett, amely Alicia fejlődését mutatja be. Egy egyszerű, 80-as éveket idéző klipről van szó, mégis tökéletesen alkalmazkodik a dalhoz. A Diane Martel-rendezte kisfilm a kritikusok szerint nagyban hasonlít Sam Brown egyik, Stop című videoklipjéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek