Starity

Leszerződtetik Justin Bieber felfedezettjét

2012. december 30. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 13 éves Madison Beer jóval többet kapott Justin Biebertől, mint 15 perc hírnevet. Hamarosan több évre szóló szerződést írhat alá a Island Def Jam Music Group képviselőivel.

hirdetés
Leszerződtetik Justin Bieber felfedezettjét
Fotó: Twitter

Nyáron mi is beszámoltunk arról, hogy a 13 éves Madison Beer hatalmas reklámot kapott Justin Bieber őt méltató tweetje nyomán. Madison már a kanadai énekes figyelmének is nagyon örült, ám ennél jóval többet is köszönhet neki, hiszen néhány napon belül több évre szóló lemezszerződést írhat alá a Island Def Jam Music Group képviselőivel.

A Long Island-i tinilánynak már csak egy kis jogi probléma áll az útjában, hiszen kiskorúként nem írhat alá szerződést, ezért a lemezkiadó jogi osztálya petíciót nyújtott be a manhattani bíróságon, hogy Madison aláírását érvényesítve életbe léphessen a szerződés, amely 50000 dollár előleget és 12%-os részesedést biztosít Madison számára.

Justin Bieber a jövő sztárjának kiáltotta ki a lányt Twitter-profilján, amikor megnézte Madison videóját, amelyben Etta James At Last című dalát énekelte. Úgy tűnik, igaza is lesz, hiszen 2013-ban valószínűleg sokszor fogunk hallani a 13 éves énekesnőről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek