Starity

Selena Gomez már augusztusban koncertezik

2010. augusztus 02. 21:09   |   Szerző: MileySelenaBrigit

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meg lesz tartva a Selena Gomez koncertje augusztus 22-én! Hiába, hogy beteg volt az énekesnő, mégis úgy döntött, a nyár végi előadását megtartja!

hirdetés
Selena Gomez már augusztusban koncertezik

Selena nemrég lemondott rengeteg koncertet, mert gond volt a hangszálaival. Erről ezt mondta: "Rendkívül csalódott vagyok, hogy törölni kell ezeket a műsorokat. A rajongóim adják a világot nekem, és annyira izgatott voltam, hogy fellépek nekik."

Az énekes-színésznő Facebookon is leírta, hogy sajnálja, hogy egy csomó koncertje elmaradt, de elárul egy titkot: az augusztus 22-ei dátumra eső koncertje meg lesz tartva! Azt is hozzátette, hogy tudja, hogy az orvosa megtiltotta a koncertezést, de a hangszálai már kezelésben vannak.

Aki augusztus 22-dikén el tud menni az Amerikai Egyesült Állmokba Montanába a "Trenser" jegyeladóhoz, egy sorsolásra esik, ahol az első 50 ember ingyen jegyet nyer! Tehát ebböl következtetni tudunk arra, hogy Selena, és a hangja is jobban van már!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek