Starity

Kaphat második szezont a Beauty and the Beast

2013. január 14. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW legújabb sorozatában már a kezdetek óta kételkednek, úgy fest azonban, a People's Choice Awardson elért győzelem megalapozta a második évad terveit.

hirdetés
Kaphat második szezont a Beauty and the Beast
Fotó: The CW

A csatorna elnöke, Mark Pedowitz nemrég a sorozataik sikeréről és esetleges folytatásáról beszélt az Entertainment Weeklynek. A Beauty and the Beast rajongói már a széria kezdete óta rettegnek, hogy a The Secret Circle sorsára jut, mivel a nézettsége nem döntöget rekordokat, már-már elenyésző. A People's Choice Awardson azonban elnyerte a Legjobb új drámasorozatnak járó díjat, így Mark meg van bizonyosodva afelől, hogy Vincent és Catherine kapcsolatát sokáig nyomon követhetjük.

„Hiszünk abban, hogy a műsor előtt nagy jövő áll. Egyelőre nem jelentettünk be semmit a második évad kapcsán, de a rajongók szenvedélyes szeretete és a People’s Choice Awardson elért nyereség miatt biztosan folytatódni fog ez a nagyszerű szerelmi történet Cat és Vincent között.”

Mark arra is kitért, hogy a Beauty and the Beast nagyobb sikernek örvend, mint egykor a The Secret Circle, feltehetőleg a love storynak köszönhetően, ezért szeretnének erre fókuszálni, természetesen a lehető legtöbb akcióval és izgalommal fűszerezve azt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek