Starity

Hoobastank: elkészült a legújabb videoklip

2013. január 25. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült az amerikai rockbanda várva várt következő videoklipje a Can You Save Me című balladához.

hirdetés
Hoobastank: elkészült a legújabb videoklip

2012. szeptember 11-én jelent meg az amerikai rockbanda, a Hoobastank legutóbbi albuma, a Fight or Flight. Az első videoklip a This is Gonna Hurt című dalhoz készült, és nem sokkal az album megjelenése után vetítették le a zenecsatornákon.

Most azonban több hónapos várakozás után ismét örülhetnek a rajongók: nemrég jelent meg a második videoklip, a Can You Save Me!

A videó egyfajta vizuális beszámoló a rövid turnéról, amit a zenekar Japánban töltött, így láthatjuk a lelkes rajongókat, amint türelmesen várakoznak, hogy sorra kerüljenek az autogramosztásnál, jeleneteket a remek hangulatú koncertekből, japán városképeket és természetesen a szólógitáros, Dan Estrin megszokott bohóckodásait – ő maga is rögzítette a benyomásait a kézi videokamerájával, és ő rendezte a klipet.

A japán élmények mellett az iraki tartózkodásukról is látható egy rövidebb anyag, amikor a Hoobastank az ott állomásozó amerikai katonáknak adott koncertet.

Tegnap (január 24-én) Dan egy interjúban elárulta, hogy a banda 1994-es megalakulásától kezdve filmezi a fellépéseiket, és a színfalak mögötti életüket, és szívesen megjelentetné az anyagot, ám ez némi nehézségbe ütközik, mert a felvételeken más zenészek is láthatóak – például a Linkin Park tagjai, akikkel annak idején együtt léptek fel, sőt, Mike Shinodával jó barátok – és akadnak kínos jelenetek is a videoszalagokon. Talán valamikor a jövőben mi is bepillantást nyerhetünk abba az érdekes videokazetta-gyűjteménybe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek