Starity

Ian Somerhalder: „Ez a Vámpírnaplók, szívás mindenkinek!”

2013. január 31. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész a TVLine-nak adott exkluzív interjút a sorozatról, mely során karakteréről és annak érzéseiről mesélt.

hirdetés
Ian Somerhalder: „Ez a Vámpírnaplók, szívás mindenkinek!”

A Vámpírnaplók számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után az elmúlt epizódok során, most Ian Somerhalder mesélt a TVLine-nak karaktere érzelmeiről és a gyógyírről, melynek mindenki a nyomába ered. Klaus hibrideket szeretne, Stefan visszakapni a barátnőjét, Shane professzor egy ősi gonosz felélesztésében reménykedik, míg Damon mindössze Elena kedvében szeretne járni.

– Mit gondolsz, a gyógyír befolyásolhatja Elena és Damon kapcsolatát?

– Három éven át próbálta megszerezni ugyanazt a nőt, aki úgy néz ki, mint az exed, akiről azt hitted, 150 évig szerelmes volt beléd. Azt hiszed, ennél nem lesz rosszabb? Damon nem akarja meggyógyítani Elenát, miért is tenné? Miért szeretne egy normális, unalmas emberi lény lenni? Ez nagyon tragikus dolog. Szeretnéd, hogy nyerjen, még ha nagyon szörnyű dolgokat is kell tennie. Azt szeretnéd, hogy boldog legyen, de valami történni fog...

– Stefan és Damon kapcsolata is elég meredekké vált Elena miatt, Stefan pipa lett. Mit gondolsz róla?

– Tetszik! Kedveljük ezt az üzemmódot. Még Stefannak is tetszik a szakadék szélére került önmaga. Meg akarja szerezni a gyógymódot, ez egy esély lehet a számára, persze, Damon nem boldog emiatt.


Stefan ismét felhagy „törődő” énjével...

– Elena óriási vallomást tett nemrég...

– De lesznek még konfliktusok. Na, már most: a gyógyír nem az, amit Damon akar, úgymond kényszerítve van, hogy megtegye Elenáért. Ez kemény neki is, Damonnek is... Ez a Vámpírnaplók, szívás mindenkinek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek