Starity

Maite Perroni szólóalbumot készít

2013. február 02. 12:12   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói híresség, Maite Perroni elkészíti első szólóalbumát, mely a nyáron fog a boltokba kerülni.

hirdetés
Maite Perroni szólóalbumot készít

A gyönyörű mexikói színész-énekesnő, Maite Perroni szólóalbumot készít. A tehetséges lánynak nem újdonság az éneklés, hiszen tagja volt az egykori RBD zenekarnak, valamint eddig minden telenovellájában dalra fakadt.

Señorita Perroni első szólóalbuma a nyáron fog megjelenni. A készülő korongról a január 31-én tartott twitcamjében mesélt bővebben: „Az album 12 dalt fog tartalmazni. Februárban New Yorkba utazom, hogy tánc- és énekórákat vegyek. Az albumot márciusban fogjuk felvenni szintén New Yorkban, és a Warner Music fogja kiadni. Ha minden jól megy, akkor júniusban vagy júliusban már a boltokban lesz, demég nincs címe” – mesélte a rajongóinak.

A videochat során azt is elárulta a tehetséges lány, hogy lehet, hogy fog készít egy duettet az egyik legjobb barátjával, Christian Chavezzel, de még ez sem biztos. Valamint azt is elmondta, hogy hamarosan leforgatja első önálló videoklipjét, mely a Cachito de Cieloban elhangzott Te daré mi Corazón című dalhoz fog készülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek