Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Miley Cyrus

2013. február 19. 14:02   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk folytatásában Miley Cyrus lesz a főszereplő, az ő legszebb és legrosszabb ruha-összeállításait vesézzük ki.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Miley Cyrus

Miley nagyon szereti a szexi, kihívó ruhákat, de néha ő is mellé tud nyúlni, ha divatról van szó. Köztudott, hogy az egykori Disney-csillagot sokszor támadják kinézete miatt. Most összeválogattuk a legjobb és legrosszabb ruha-összeállításait.

A legszebb ruha-összeállítások:

Ez a gyönyörűség Jenny Packham nevéhez fűződik. Tagadhatatlanul illik Miley Cyrus stílusához. Igaz, nem olyan extrém, mégis pompásan állt rajta, az alakjáról nem is beszélve.

A fiatal színésznő újdonsült hajkoronája nem egy botrány főtémája volt, de most még is tökéletesnek bizonyult ebben a fekete Emilio Pucci-ruhadarabban, melyben csak úgy ragyogott az MTV Video Music-díjátadón.

Max Azria csodálatos költeménye tökéletes gazdát talált magának. Igaz, ez egy régebbi időszaka az énekesnőnek, mégis a mai napig az egyik legjobb ruha-összeállítása.

Ez az elképesztő Moschino Cheap-ruha igazán tündöklően állt Cyrus kisasszonyon. A 2009-es MTV Movie Awards egyik legszebb ruhadarabja volt, ráadásul ez a halvány rózsaszínes árnyalat teljes egészében illett a fiatal sztárhoz.

David Koma egyik leghíresebb agyszüleménye még az ex-Hannah Montanának is megtetszett. A rendezvényen a figyelem középpontjába is sikerült berobbannia, a lágy loknik és a lenyűgöző ruha szinte eggyé váltak.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

Talán ez a ruha nem a legjobb választás volt, ugyanis az alakját teljesen eltakarja, az elöl lógó fekete sál ráadásul nem is illett oda. A hajában kivetnivalónk nincs.

Nem lenne gond a ruhával, ha nem lenne ennyire tarka. A színek nem igazán harmonizálnak egymással, mivel az aranyszínnel vigyázni kell: a túl sok glitter csicsás lehet. A frizuráját pedig igazán kiengedhette volna.

Ez a Jean-Michel Cazabat-darab nem a legjobb választás volt. Teste nagy részét eltakarja, és ezt nem nagyon értjük, hiszen Miley szereti mutogatni magát. Hajával nem sokat vesződtek, de talán ellenkező esetben sem lett volna jobb az eredmény.

E darab tökéletes is lehetett volna, ha nem ennyire bő. Az alakja hibátlan, így nyugodtan kiemelhette volna a csodás idomait. A mintákkal pedig az a baj, hogy leginkább egy piacos ágyneműgarnitúrára emlékeztet minket. Talán Roberto Cavalli tévedett, vagy csak a színésznőn fest ilyen rosszul?

Az egyik legborzalmasabb ruha, amit valaha láthattunk a fiatal tehetségen, az ez lenne. Elképzelhető, hogy a hippikorszakot szerette volna feleleveníteni, de terve kudarcba fulladt. Inkább a mai semmitmondó darabokat mixelte össze, aminek a vége egy undorító alkotás lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek