Starity

Nikki Sixx: új album és Broadway-produkció

2013. február 06. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nikki Sixx a Sixx: A.M. terveiről mesélt a Loudwire magazinnak, melyek közt egy Broadway-bemutató is szerepel.

hirdetés
Nikki Sixx: új album és Broadway-produkció

Január 26-án a NAMM konferencián kapta mikrofonvégre a Mötley Crüe basszusgitárosát a Loudwire magazin. Sixx elmesélte, hogy a Heroinnaplók című könyve alapján született egyező című album megszületése után merült fel az ötlet, hogy filmet készítsenek vagy színdarabot írjanak a történetéből.

A munkálatok már megkezdődtek: találkoztak jelmeztervezőkkel, díszlettervezőkkel, befektetőkkel. Készül a forgatókönyv, keresik a karaktereket. A bemutatót 2014 tavaszára tervezik, de persze ez egy nehéz és időigényes folyamat, mindenesetre Nikki számára és egy kreatív és izgalmas időszakot jelent.

Az év basszusgitárosa arról is mesélt, hogy jelenleg készíti James Michael és Dj Ashba társaságában a harmadik Sixx: A.M.-lemezt. Sokat beszélget zenésztársaival, kísérleteznek, alkotnak. Eddig hat dalt készítettek el, és továbbiakon dolgoznak.

Nikki sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy nem tud elég időt szánni a zenekarra, másik bandája, a Mötley Crüe miatt. Elmondása alapján a Mötley Crüe nagyon sok időt elvesz tőle, így a lemezmunkálatok nagyon lassan haladnak, de bízik benne, hogy idén megjelenhet, és talán egy hosszabb turnéra is indulhat a Sixx: A.M.-mel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek