Starity

Megérkezett a Halálos iramban 6 előzetese

2013. február 06. 17:05   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavaly nyáron forgatott sikerszéria következő darabjának az előzetese izgalmakban bővelkedő filmet ígér a sorozat rajongóinak.

hirdetés
Megérkezett a Halálos iramban 6 előzetese

A film első, rövidebb előzetesét a vasárnapi Super Bowl alatt láthatták a nézők az Egyesült Államokban, és az azóta már kikerült hosszabb változat alapján egy igen látványos, akciódús darabra számíthatnak a film rajongói. A produkcióban a régi szereplőgárda mellett új arcok is feltűnnek majd, és a készítők visszahozzák a Michelle Rodriguez által alakított Letty karakterét is.

A történet szerint a riói drogbáró kifosztása után Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker) és társai a világ különböző részeire széledtek szét, így rejtőzve el a rájuk vadászó Hobbs ügynök (Dwayne Johnson) figyelme elől. Hobbs azonban egy másik bűnözőcsoport után is nyomoz, akik képzett sofőrökkel követnek el bűntényeket. A nyomozás során kiderül, hogy Dom halottnak hitt szerelme, Letty is ennek a csoportnak dolgozik, így az ügynök Domtól és csapatától kér segítséget, ők pedig a priuszuk eltörlésének fejében elvállalják a munkát.

A film magyarországi premierjére 2013. május 23-án kerül sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek