Starity

Emma Watson kiáll Kristen Stewart mellett

2013. február 09. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Perks Of Being A Wallflower sztárja az olasz Vanity Fairnek mesélt Kristen Stewartról. Szerinte nem szabad hibáztatni a házasságtörés miatt.

hirdetés
Emma Watson kiáll Kristen Stewart mellett

Az Alkonyat-filmszéria sztárját rengetegen elítélték, amiért afférba keveredett a házas rendezővel, Rupert Sandersszel múlt évben, amely a Robert Pattinsonnal való szakításához vezetett. De a Perks Of Being A Wallflower sztárja kiállt mellette: szerinte bárki hibázhat.

„Kristen is ember, akárcsak mások, és annyira fiatal. Mindenki vét hibákat, mindenki” – nyilatkozta Emma, és azt is hozzátette, attól függetlenül, hogy fiatalok, híresek és gazdagok, nem jelenti azt, hogy az életük könnyebb, mint bárki másé.

Erről az olasz Vanity Fairnek mesélt: „Az emberek azt hiszik, hogy a gazdagság és a hírnév valamiféle mágikus por, ami tökéletessé teszi az életet, hogy ebben a tökéletes világban semmi sem sülhet el rosszul.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek