Starity

A BRIT Awards legjobb és legrosszabb ruhái

2013. február 21. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk a tegnap este zajlott 2013-as BRIT Awards legjobbjait és legrosszabbjait.

hirdetés
A BRIT Awards legjobb és legrosszabb ruhái

Tegnap este került megrendezésre az idei BRIT Awards a londoni O2 Arénában, ahol a One Direction lett az abszolút győztes. Ám cikkünkben most nem a díjazottaké lesz a főszerep, hanem a ruháké, ezen belül is az est leg ámulatba ejtőbb és legpocsékabb összeállításaié.

A legjobban öltözöttek:

Taylor Swift

A country-csillag igazán dögösen festett ebben a 2013-as fekete, ujjatlan Elie Saab-estélyiben, melyhez arany övet és Giuseppe Zanotti magassarkút választott. A smink és a mainkür is tökéletesen harmonizált a ruhával: a fekete füstös szemekhez és a világos szájhoz sötét körömlakk dukált.

Jessie J

Az énekesnő egy fekete, igazán mély kivágású Versace-ruhában vonta magára a kíváncsiskodó tekinteteket a vörös szőnyegen. A vagány darabhoz Jimmy Choo cipőt és szolid sminket viselt, ráadásul a vékony arany öv is remek választás volt.

Delilah

Az énekesnő Michael Kors 2012-es őszi kollekciójából választott egy lélegzetelállító fekete ruhát, melynek kulcslyuk kivágású dekoltázsa, merész hátkivágása és magas nyaka érdekes, mégis csodálatos kontrasztot adott, az oldalra fésült ombre-frizura pedig még gyönyörűbbé tette a látványt.

Rita Ora

A 22 éves énekesnő választása egy Ulyana Sergeenko által tervezett ruhára esett. Merész hátdekoltázsa és a szabása tökéletesen kiemelte Rita előnyeit, az egyetlen baj azonban az, hogy olyan szűk volt, hogy egyedül szinte járni sem tudott benne!

Katherine Jenkins

A walesi énekesnő bohókásra vette a figurát ezzel a tarkabarka 2012-es Stella McCartney-ruhával. Maga az öltözék is nagyszerű választás volt, a kiegészítők pedig csak dobtak megjelenésének pompáján: a Charlotte Olympia lábbelik prímán passzoltak a ruhához, a rózsaszín rúzs pedig csak még teljesebbé tették összeállítását.

Little Mix

A brit X Factor nyertes lánycsapatának tagjai egytől-egyig lehengerlően festettek. Perrie Edwards tavaszi hangulatot teremtett halványlila Natalia Kaut-ruhájában, ugyanilyen színben pompázó loknijaival, fehér lábbelijével és virágos hajdíszével. Jesy Nelson rockosabbra vette a figurát egy Aysha bézs-fekete műbőr miniruhával, szegecses Esme-cipővel és ilyen stílusú karkötővel. Leigh-Anne Pinnock egy hófehér, mélyen dekoltált Aqua-estélyit viselt, a szexi hatást azonban egy kislányos rózsaszín hajdísszel tette érdekesebbé. Végül, de nem utolsó sorban következik Jade Thirwall, aki egy strasszokkal díszített Mary Benson, miniruhát, Steven Madden bokacsizmát és egy hatalmas masnit választott kiegészítőként.

A legrosszabbul öltözöttek:

Lana Del Rey

Az énekesnő által választott Chanel ruha alapjában véve nem egy szörnyű kreálmány, azonban rajta mégsem mutat a legjobban, emellett pedig az alkalomhoz sem illik. A fekete öv és az azonos színű cipő pedig nem emelkedik ki a sötétségből, így még unalmasabbá teszi a látványt.

Alexa Chung

A műsorvezetőnő már tavaszias hangulatban volt, annak ellenére, hogy még javában tombol a tél. Bár stílusához illik ez az egyszerű hímzett, elefántcsont Valentino-darab, egy ilyen rangos eseményre túlon-túl egyszerű. A fekete Jimmy Choo lábbelik szerepét sem értjük, a smink viszont megállta a helyét.

Laura Mvula

Az énekes angyalian festett volna az egyszerű fehér ruhában, de a koreai születésű dizájner, Heohwan által tervezett hosszú, fehér bőrkabát hatalmas baklövés volt. Viszont a fehér Jimmy Choo cipő és sminkje hibátlan volt.

Labrinth

Úgy tűnik Timothy megunta a hagyományos, egyszínű öltönyt, így valami színesebbre váltott. A most magára öltött színes, Dent de Man darab azonba egyszerűen borzalmas válsztás volt, hiszen mintázata túlzás. Alá egy sima fehér inget vett fel, fejére egy fekete kalapot tett és egy ugyanilyen színben pompázó Christian Louboutin cipőt húzott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek