Starity

A meztelen képek majdnem tönkretették Vanessa Hudgens karrierjét

2013. február 22. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2007-es botrány miatt majdnem búcsút kellett mondania a színészetnek.

hirdetés
A meztelen képek majdnem tönkretették Vanessa Hudgens karrierjét
Fotó: Brian Bowen Smith/Lucky Magazine

Miután ismert és befutott színésznő lett Vanessa Hudgens a High School Musical után, 2007-ben egy véletlen baleset miatt majdnem befellegzett színészi pályafutásának. Ekkor ugyanis egy adag kiszivárgott meztelen fotó járta körbe a világhálót, ami hatalmas felháborodást keltett a szülők körében, hiszen a tinifilmben ártatlan lányként megismert akkor 18 éves színésznő a képeken már korántsem tűnt annyira szendének.

Egy elég sz*r helyzet, ami nagy szívás volt akkor. Ez volt messze a legrosszabb pillanat a karrieremben – árulta el Nessa a Paper magazinnak, majd hozzátette, hogy a történtek óta felnőtt és sokkal érettebb lett.

Szerencsére nem került karrierjébe a kellemetlen ügy és mára már nem csak a musicalek és a tinifilmek világában állja meg a helyét, hiszen a Spring Breakersben és a Gimme Shelterben is érettebb oldalát mutatja majd meg a nagyközönségnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek