Starity

Lucero nem akar új házasságot, sem gyermeket

2013. február 27. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mindörökké szerelem és a Riválisok sztárja hosszú idő után elismerte párkapcsolatát, de kijelentette, hogy nem fog újra házasodni, és több gyermeket sem szeretne.

hirdetés
Lucero nem akar új házasságot, sem gyermeket

Lucero már jó ideje elismerte, hogy boldog kapcsolatban él, de azt nem volt hajlandó elmondani, ki a szerencsés férfi; ám a mostani Pantene-prezentáción már nem titkolta a párja kilétét. Eddig csak árulkodó képek et láthattunk, és azok mellé határozott tagadást a mexikói sztártól, de most beismerte, hogy Michael Kuri valóban párja, illetve már kétszer is mutatkozott vele bikaviadalon, ahonnét kézen fogva távoztak.

Mindezek ellenére a 43 éves színész-énekesnő nem tervez második esküvőt, és több gyermeket sem: „Nincs már okom elrejteni, hiszen egyáltalán semmi baj sincs vele. Nem vagyok az, aki nyitottan beszél a privát dolgairól, ugyanakkor nem tudom elrejteni magunkat, hiszen élni kell az életünket, és sokszor együtt kell menni valahova. Amikor férjhez mentem, az tökéletes volt, de nincs tervben új esküvő. A gyermekeim a mindeneim, motiválnak engem, és értük élek, de nem akarok több gyereket; talán a korom már nem is engedné nekem” – mesélte Lucero, és azt is elárulta, hogy a gyerekei elfogadják párját, viszont akkor sem él együtt Michel Kurival, hiszen mindenkinek megvan a maga saját tere.

Lucero végre volt anyósa támadásaira is reagált, és annyit mondott rá, hogy csak támogatni tudja azt, amit volt férje mondott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek