Starity

Szakítása után nem sokáig szomorkodott Marc Anthony

2013. február 28. 17:05   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez volt férje 24 éves modell barátnője után most egy 21 éves lánnyal vigasztalódik.

hirdetés
Szakítása után nem sokáig szomorkodott Marc Anthony

Marc Anthony kapcsolata január közepén ért véget Shannon de Lima venezuelai modellel, akivel 2011 decembere óta alkottak egy párt. A rajongók egy része még reménykedett abban, hogy kibékülnek, hiszen három héttel később Shannon együtt ünnepelte a családdal Marc fiának, Cristiánnak február 5-ei születésnapját.

A dolog azonban, úgy tűnik, végleges, mivel február 26-án, kedden az énekest már egy másik hölggyel kapták lencsevégre a lesifotósok. Az új barátnő elképesztően fiatal, mindössze 21 éves. Ő Chloe Green, Sir Philip Green, az angol ruházati iparmágnás lánya.

A külföldi sajtóban „Topshop örökösnő”-ként emlegetett Chloe még 2010-ben, édesapja jachtján találkozott először Marc Anthonyval, amikor a sztár feleségével, Jennifer Lopezzel náluk vendégeskedett. Green kisasszony most egy új áruház megnyitása kapcsán utazott Los Angelesbe, ahol ismét összefutott az immár egyedülálló Marckal, és az ismeretségből láthatólag szerelem szövődött. Hivatalosan ugyan még nem jelentették be kapcsolatukat, a fotók azonban magukért beszélnek. Ráadásul – bár a románc még igen újkeletű – Anthony már gyerekeinek is bemutatta Chloét. A nevezetes képek ugyanis Disneylandben készültek, ahova az énekes és új partnere szórakozni vitte Marc legkisebb csemetéit, Maxot és Emme-et.

Marc Anthony, aki régebben igyekezett magánéletét diszkréten kezelni, most nem zavartatta magát a fotósok előtt, büszkén ölelte nála 23 évvel fiatalabb barátnőjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek