Starity

Sztárok és kedvenc fejfedőik VI.

2013. február 28. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírességek kedvenc darabjaival foglalkozó cikksorozatunk újabb résszel jelentkezik.

hirdetés
Sztárok és kedvenc fejfedőik VI.

Cikksorozatunk legújabb, szám szerint hatodik részében újabb hat olyan sztárt mutatunk be, akiket már számtalanszor kaptak lencsevégre ugyanabban a kalapban vagy sapkában.

A Gossip Girl szépfiújának, Chace Crawfordnak szívét még nem hódították meg annyira a különböző fejfedők, ez a zöld ifor sapka viszont sokszor látható a fején amikor a hétköznapokon az utcára lép és nem szeretné, ha a kíváncsiskodó tekintetek rászegeződnének.

Cher Lloyd egyedi stílusának elengedhetetlen kellékei a kalapok és sapkák, így kap helyet másodszorra is cikksorozatunkban. A bézs színű kalap után ez a fekete színben pompázó darab tartozik még kedvencei közé, hiszen számtalan alkalommal jelent már meg benne, köztük koncerteken is.

Christina Aguilera bizony nem ismer határokat, ha kalapokról és sapkákról van szó: ezúttal ezzel a fekete színű fejfedővel érdemelte ki a helyet. Az énekesnő előszeretettel bújik eme darab rejtekébe a szemtelen paparzzók elől, bár néha még ez sem védi meg őt és előfordul, hogy dühbe gurul.

A Vámpírnaplók ősi vámpírlányát alakító Claire Holt akármikor örömmel fejére teszi kedvenc kalapját, legyen az egy buli a haverokkal, egy sajtókonferencia vagy egy kis baráti csevej egy kávézóban.

Nem csak Miley Cyrus szereti a sityakokat, hanem vőlegénye, Liam Hemsworth is, akinek abszolút kedvence ez a kék színben pompázó sapka, amiben kísértetiesen hasonlít bátyjára, Chrisre és ami nélkül szinte utcára sem lép a hétköznapokon.

Rihanna az utóbbi időben nem éppen visszafogottságáról híres, sőt „rosszfiús stílusa” még nagyobb ellenszenvet vált ki a tinilányok anyukáiból. Azonban egyik kedvenc baseball sapkája nem az extravagánsságot hangsúlyozza, hiszen egyszerű fekete színével és a fehér Boy felirattal egyszerű mégis nagyszerű kiegészítőként praktizál a barbadosi pacsirta gardróbjának darabjaként.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek