Starity

Készül Emil Solli-Tangen kislemeze

2013. március 10. 10:10   |   Szerző: N.k

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Energiával telítve Emil Solli-Tangen tervét próbálja megvalósítani, miszerint kiadatja tavasz végén új és egyben első kislemezét, amit maga írt.

hirdetés
Készül Emil Solli-Tangen kislemeze

Emil Solli-Tangen alig eszmélt fel a norvég MGP válogató szédítő gyorsaságától, máris elkezdte újabb projektjének előkészületét. Egy interjú során ki is fejtette gondolatait.

Vidáman mesélt az új album készítésének folyamatáról, tapasztalatairól, hogy készen áll a változásra. Kislemeze várhatóan késő tavasszal fog megjelenni.

„Fő a változatosság! Szeretném elérni, hogy az emberek a dal hallatán a nyárban találják magukat annak minden szépségével és örömével. Remélem, ezt a hatást sikerül elérnem" – tette hozzá széles mosoly kíséretében.

Forrás: Nrk P3

Ígéretéhez híven ez a kislemez más stílusban várható, mint amit eddig hallhattunk tőle. Mivel metál és operaénekesi tudását félretéve újra kezébe veszi gitárját, ami már eddig is ihletadója volt, egy igazán laza kislemezre számíthatunk tőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek