Starity

Emma Watson a Szürke ötven árnyalatában?

2013. március 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hackerek szivárogtattak ki néhány dokumentumot a készülő filmről: a hírek arról szóltak, Emma Watson fogja alakítani a női főszereplőt.

hirdetés
Emma Watson a Szürke ötven árnyalatában?
Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

A rajongókat azonban ki kell, hogy ábrándítsuk: a hackertrükk csak egy átverés volt, annak ellenére, hogy Emma szívesen szerepelne az EL James erotikus novelláján alapuló filmben, Anastasia Steele szerepére még senkit sem találtak, a válogatás ugyanis még el sem kezdődött!

Egy M3du5a nevű hackercsapat publikálta a dokumentumokat a Constantin Film szerveréről, s a The Hollywood Reporter után az összes nagyobb internetes magazin arról tudósított: övé a szerep. A Focus Features azonban nyilatkozott az Entertainment Weeklynek a készülő projektről, s elmondták, a casting csak néhány hét múlva kezdődik.

A Focus hivatalos szóvivője később megerősítette: a Constantin Filmnek semmi köze a produkcióhoz, valószínűleg a hackerek így akarták lázba hozni a világot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek