Starity

Forest Whitaker az új rendezője a Pryor-filmnek

2013. március 30. 07:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész veszi át a rendezői szerepet Bill Condontól, hogy elkészítse Richard Pryor életrajzi filmjét.

hirdetés
Forest Whitaker az új rendezője a Pryor-filmnek

Ha izgatott vagy, amiért a Tribeca Filmfesztiválon bemutatásra kerül a Richard Pryor amerikai komikusról szóló dokumentumfilm, akkor itt van még egy hasonlóan izgalmas hír: a legendás komikus életrajzi filmjének készítése folytatódik és kezd alakot ölteni.

Forest Whitakert (igen, az Oscar-díjas színészt) látták Pryor özvegyének, Jennifer Pryornak a társaságában, és arról suttognak, hogy ő lép Bill Condon (a Dreamgirls rendezője) helyébe, és ő maga rendezi meg a filmet a saját produkciós cégén, a Significant Productionsön keresztül.

Korábban számtalan rendező neve is felmerült már – köztük Martin Scorsese, Eddie Murphy, Mike Epps, Damon és Marlon Wayans. Még mindig tisztázatlan, vajon Marlon Wayans (Condon jelöltje) alakítja-e majd a főszerepet Whitaker forgatókönyvében is.

Wayans elismerte, meg akarja mutatni, hogy többre is képes, és 2010-ben a Los Angeles Times riporterének elmondta, hogy megpróbálja lecsillapítani a felbolydult kedélyeket, miután sokan azzal vádolták, hogy Pryor helyébe akar lépni. „Nézd, meg akarom csinálni a valaha volt legostobább filmeket, mert megnevettetik az embereket és pénzt hoznak. De ez nem minden, amit akarok. És azt hiszem, hogy már bebizonyítottam néhány embernek – azoknak, akik figyelnek rám -- hogy többre is képes vagyok.”

Annyi bizonyos, hogy Mike Epps fogja eljátszani Richard Pryor szerepét a készülő Nina Simone-életrajzi filmben, amely a Nina címet viseli, és amelyben Zoe Saldana alakítja a főszerepet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek