Starity

Freddie Mercuryval ment melegbárba Lady Diana?

2013. március 31. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Freddie Mercury és Lady Diana mindig hálás téma, ha feltűnést akarunk kelteni – vajon ennyi volt a célja Cleo Rocosnak, vagy tényleg igazat állít?

hirdetés
Freddie Mercuryval ment melegbárba Lady Diana?

Cleo Rocos nem kisebb dolgot állít az emlékirataiban, mint hogy a Queen zenekar legendás frontembere, Freddie Mercury egy alkalommal férfinak öltöztette Diana hercegnőt, és így csempészte be őt egy melegbárba még a 80-as években.

A komikusként dolgozó Rocos ezt a történetet a The Power Of Positive Drinking című könyvében írta le. Állítása szerint ő (Rocos), Mercury és az énekes egyik barátja, a szintén komikus Kenny Everett katonai dzsekit, sapkát és napszemüveget adtak Dianára, hogy utána együtt egy jót bulizhassanak a Royal Vauxhall Tavern nevű, dél-londoni szórakozóhelyen, ahová leginkább homoszexuális férfiak jártak.

Rocos, aki Everett televíziós showjának gyakori vendége volt, ezt mondta: „Amikor besétáltunk... úgy éreztük, hogy Diana hercegnőt még álruhában is pillanatok alatt fel fogják ismerni... Mégis, az emberek nem törődtek vele, mintha ott sem lett volna. De Diana ezt nagyon élvezte.”

Rocos azt is elmondta: „Úgy nézett ki, mint egy gyönyörű fiatal férfi.” Ezután Diana italokat rendelt mindannyiuknak.

A walesi hercegnő 1997-ben hunyt el Párizsban, egy autóbalesetben.  Freddie Mercury hat évvel korábban hunyt el tüdőgyulladásban, az AIDS egyik szövődményeként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek