Starity

A legjobb és a legrosszabb címlapfotók - Demi Lovato

2013. május 20. 10:10   |   Szerző: rolllllleee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk most a Disney egykori üdvöskéjével, Demi Lovatóval folytatódik.

hirdetés
A legjobb és a legrosszabb címlapfotók - Demi Lovato

Sok újság és magazin címlapján szerepelt már Demi Lovato, melyeken általában csodálatosan festett, de volt olyan is, hogy a készítők melléfogtak és már-már túllőttek a célon, amikor az esetleges hibák kijavításánál a photoshoppal kicsit sokáig babráltak.

A legjobb fotók:

Capricho – Brasil (2011)

Valószínűleg mindenki egyetért abban, hogy nagyon jól sikerült ez a fotó, hiszen a színek is harmonizálnak, tökéletesen passzolnak egymáshoz, az összhatáson pedig ez a hatalmas mosoly csak dob.

Cosmopolitan – United States (2012)

Ezen lapon is nagyon szép a színész-énekesnő, de itt már egy kicsit nőiesebben fest: a ruha is szépen kihangsúlyozza alakját és sokat dob az összhatáson, ráadásul a smink is tökéletesre sikeredett. Természetes és egyszerű, ennél több pedig nem is kell.

Teen Vouge – United States (2012)

Demi ebben az időszakban még szőkén és kék hajvégekkel tündökölt, de a készítők tudták, hogyan lehet beleépíteni a kissé extravagáns hajszínt, hogy összhangban legyen az egész koncepció. Összességében szép őszi hangulata lett a képeknek, melyeken természetessége is sokat segít.

Girlfriend – Australia (2012)

Demi kulcsa a természetesség, ami ezen a képen is tökéletesen megmutatkozik. Jó a ruhaválasztás, szép az arc, amit nem sminkeltek agyon, sőt még a szeplőket is kihangsúlyozták, ami valljuk be nagyon jól áll neki.

Latina – United States (2012)

A Latina magazin hasábján is lehengerlően fest, egyáltalán semmi kivetnivalót nem lehet találni, ha nagyon keres is az ember. Szép mosoly, jó alak és pompásan passzoló ruha teszi ezt a borítót is kellemessé az olvasóknak.

A legrosszabb fotók:

Bravo – Germany (2010)

Ezen a magazinon sok sztár van egyszerre a címoldalon, de egyértelműen Demi Lovato van a középpontban, aki nem tűnik a legszebbnek rajta. Ez a sok odaszerkesztett csillogás a nyakláncon és az övön műhatást kelt, ráadásul Demi arcát is eléggé elmaszkírozták. Az eredmény mindenesetre nagyon mesterkélt.

Todateen – Brasil (2010)

Itt sem a póz, sem a színvilág nem jó. Demi nem tizenévesnek tűnik rajta, hanem sokkal idősebbnek és ezzel a mosollyal sem segít sokat a képen. Mintha nem is ő lenne rajta, ami főként a photoshopzseniknek köszönhető.

Seventeen – Malaysia (2009)

Demi sokszor volt a Seventeen arca és legtöbbször jó végeredmények születtek, de ezen a képen mintha nem is Demi szerepelne, vagy csak egy festmény lenne idősebb korából. Az akkor mindössze 17 éves Disney-csillag arcberendezésén annyit photoshoppoltak, hogy szinte el sem lehet hinni, hogy egy tinédzser lányról készült.

Seventeen – Mexico (2010)

Itt sem sikerült úgy a végeredmény, ahogy azt elvárnánk. Túl sok retusálás, túl kevés eredetiség, hibátlan arcberendezés és tökéletes bőr – ugyancsak átestek a ló túlsó oldalára.

Tu – Ecuador (2011)

Ennél a címlapnál is a túlzott photoshophasználat a hibás. Távolról nézve a képet olyan hatást kelt, mintha festve lenne vagy képszerkesztővel készítették volna róla a képet, nem pedig egy rendes fotózás alkalmával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek