Starity

Az MTV Movie Awardson mutatkozik be a Futótűz első előzetese

2013. április 04. 09:09   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A díjátadó legújabb promójában jelentette be az eddig is sokak által sejtett hírt, illetve egy rövid ízelítőt is adott az előzeteshez.

hirdetés
Az MTV Movie Awardson mutatkozik be a Futótűz első előzetese

A rajongók már egy ideje gyanították, hogy a díjátadón betekintést nyerhetnek Az éhezők viadala-sorozat következő részébe, és úgy tűnik, nem csalódnak. Ahhoz pedig, hogy még inkább felkeltsék az érdeklődést, az MTV közzétett egy rövid részletet is a várva várt előzetesből.

A mindössze pár másodperces jelenet Katniss és Peeta győzelmi körútját mutatja be, amely során az előző évi viadal győztese, illetve ezúttal győztesei beutazzák a körzeteket, ezzel is emlékeztetve Panem lakóit a rájuk váró borzalmakra.

Az, hogy éppen az MTV Movie Awards keretein belül debütál a várhatóan két és fél perces trailer, nem meglepő, hisz tavaly Az éhezők viadala első része négy Arany Popcornnal távozott az átadóról, ezzel is bizonyítva a franchise népszerűségét a csatorna nézői körében.

Jelen információk szerint az előzetest Liam Hemsworth fogja prezentálni a díjátadón, ami helyi idő szerint április 14-én este, azaz nálunk 15-én hajnalban kerül megrendezésre Rebel Wilson vezényletében. Maga a Futótűz november 22-étől lesz látható a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek