Starity

Demi Lovato bevállalta smink nélkül

2013. április 04. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongóit bátorította az énekesnő, hogy ne fedjék el a természet adta szépségüket. Demi egy smink nélküli fotót osztott meg magáról a mikroblogon.

hirdetés
Demi Lovato bevállalta smink nélkül

Manapság egyre több fiatal lány smikeli magát túlzottabban a kelleténél, de mi is lehetne szebb, mint a természet által adott külső? Nincs ezzel máshogyan Demi Lovato sem, aki a Twitteren biztatta a rajongókat, hogy merjék felvállalni, kik ők valójában.

Demi egy képet is feltött magáról, amelyen smink nélkül látható. Ezzel persze semmi gond sincs, hiszen a húszéves énekesnőnek nincs is mit rejtegetnie. „Hölgyeim, legyetek bátrak, és szabaduljatok meg a sminketekől. Gyönyörűek vagyunk!”írta Demi a fotó alá.

Rengeteg rajongó töltött fel magáról smink nélküli képeket, amelyekre Demi reagált is, majd mikroblogján ámuldozott a képek láttán: „Annyi káprázatos arc... le is merült a telefonom. Haha. Szeretlek mindannyiótokat!”

Ahogy azt már tőle megszokhattuk, Demi igazán szívén viseli a fiatal lányok sorsát. 2011 áprilisában a Seventeen magazin közreműködő szerkesztőjeként beszélt szenvedéseiről, majd egy „Love is Louder than the Pressure to Be Perfect” elnevezésű kampányhoz csatlakozott, amelynek célközönsége a tizenéves lányok csoportja volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek