Starity

Érkezik a Gucciról szóló dokumentumfilm

2013. április 23. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Franco ismét a kamera mögé állt, hogy megrendezze legújabb munkáját, amelynek témája a legendás divatcég, a Gucci.

hirdetés
Érkezik a Gucciról szóló dokumentumfilm

James Franco megjelentette a legújabb dokumentumfilmjének trailerét, ami a The Director címet viseli, és a középpontban a Gucci kreatív igazgatója, Frida Giannini áll. A film, amelynek producere szintén a színész, tegnapelőtt debütált a Tribeca filmfesztiválon.

„A dokumentumfilm ötlete igazából egy provokációból született – mondta Giannini. – James Francót és engem felkértek, hogy készítsünk egymással interjút egy különleges cikkhez, és amikor azt kérdeztem tőle: 'Mi a következő munkád?' ő azt felelte, 'egy dokumentumfilm készítése rólad.' Tulajdonképpen azt hittem, hogy csak viccel, de valahogyan megvalósult.”

Franco – aki már több filmet is rendezett, mielőtt belefogott volna a Gucci-projektbe – a nézőt elviszi az olasz divatház és a bemutatók színfalai mögé, miközben megpróbálja felfedezni „a víziót a jövő mögött”. A dokumentumfilm bepillantást nyújt Giannini inspirációiba és azt is megmutatja, hogyan zajlik a tervezés és a modellek kiválasztása.

„Kicsit feszélyezett a helyzet – mondta Giannini. – Nehéz úgy dolgozni, hogy több kamera követ mindenhova, miközben rád van szerelve egy mikrofon is. Azonban évek óta ismerem Jamest, és remek kapcsolat van közöttünk, nagyon tisztelem őt és a sokoldalú tehetségét.”

Franco a rendező Christina Vorosszal dolgozott a filmen, akivel három évvel ezelőtt a 127 órát forgatták együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek