Starity

Film készül Zámbó Krisztián életéből

2013. április 23. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már a forgatókönyvet írja a rendező, Novák Emil, aki az x-faktoros Krisztián életét szeretné bemutatni a filmvásznon.

hirdetés
Film készül Zámbó Krisztián életéből
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

A Blikk értesülései szerint Novák Emil felelevenítené annak az éjszakának a történtjeit, amikor Zámbó Jimmy életét vesztette a színpadon – fia szemszögéből. A rendezőt megihlette Krisztián élete, így ő maga írja a forgatókönyvet is, Krisztián viszont leszögezte: biztosan nem vesz részt a produkcióban, maximum tanácsadóként dolgozik majd együtt Emillel.

„A film egy olyan fiatalemberről szól, akinek egy szilveszter éjjel teljesen megváltozik az élete. Január elsején arra ébred, hogy az apja a kórházban küzd az életért, mert fejbe lőtte magát, és végül meghalt. Ez egy értelmetlen halál, amellyel elkezdődött egy lázadás, a mélyre süllyedés majd a kilábalás, amit teljesen egyedül kellett végigcsinálnia” – mondja Emil, akit teljesen lenyűgözött Krisztián és Jimmy élete. Amint elolvasta az életrajzi könyveket, tudta, hogy a család történetét filmre kell vinni.

Igaz, hogy még csak a tervezés fázisában áll a projekt, de amint sikerült pénzt szerezni, nekiállnak a castingoknak és a forgatásnak. Optimistán látják a jövőt; szerintük még idén elkészülhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek