Starity

Film készül a mezítlábas banditáról

2010. augusztus 08. 20:08   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A producerek álmukban sem találhattak volna jobb sztorit Colton Harris Moore történeténél. A 19 éves washingtoni fiatalember valóságos nemzeti hős lett az USA-ban, életéről pedig film készül.

hirdetés
Film készül a mezítlábas banditáról

Senki sem lepődött meg, amikor meghallotta, hogy a 20th Century Fox kapva kapott az alkalmon, hogy a 19 éves washingotni fiatal történetének megfilmesítési jogait megszerezzék.

Harris Moore, akit többek között autók, hajók és repülőgépek eltulajdonításával vádolnak azzal szerezte becenevét — „a mezítlábas bandita” —, hogy bűneit mezítláb követte el. 2009-ben a rendőrség megtalálta a lábnyomait egy repülőtéri hangárban. Harrist július 11-én fogták el egy elég nagyszabású hajós üldözés keretében a Bahamákon. Időközben már részt vett egy meghallgatáson Miamiban, Florida államban, majd áthelyezték egy szövetségi börtönbe Seattle-be, Washington államba.

A történetéről ugyanúgy beszélnek az emberek, mint a 2002-es Kapj el, ha tudsz című film főszereplőjéről — a film ifj. Frank Abagnale igaz története alapján készült — bár a „Mezítlábas” film információit még mindig lakat alatt tartják.

A Crash és az Iron Man castingrendezőjét, Randi Hillert arról faggatták, melyik hollywoodi sztárt tudná leginkább elképzelni mezítlábas banditaként. „Logan Lerman... fiatal, sármos és nagyon jó színész” — mondta Hiller.

Lerman sármja nyilván sokat nyom a latban. Hiller azt mondta, fontos, hogy egy hasonló fiatalember játsza a főszerepet, mert a mezítlábas bandita bár rossz, mégiscsak övé a főszerep. „A kezdetektől drukkolsz neki, bár nagyon, nagyon rossz dolgokat követ el” — tette hozzá.

A szerepre még Zach Gilford és Liam Hemsworth esélyesek, bár már felmerült Michael Cera, Anton Yelchin, Angus T. Jones, Chris Colfer, Johnny Simmons, Josh Hutcherson és Macaulay Culkin neve is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek