Starity

Első gyermekét várja az Epica énekesnője

2013. április 25. 10:10   |   Szerző: judy91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland szimfonikus metált játszó Epica énekesnője, Simone Simons szerdán a banda weboldalán hivatalosan is bejelentette: párjával, Oliver Palotaival első közös gyermeküket várják.

hirdetés
Első gyermekét várja az Epica énekesnője

Az Epica idén ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját, ez alkalomból pedig múlt hónapban egy nagyszabású, háromórás koncertet adott a hollandiai Eindhovenben, mely a Retrospect nevet kapta. A közönségnek már a koncert első pillanataiban feltűnt az énekesnő, Simone Simons kerekedő pocakja, így azonnal meg is indultak a találgatások az esetleges terhességéről.

A Retrospectet követő koncerteken már teljesen egyértelmű volt Simone várandóssága, ám egészen mostanáig sem ő, sem a zenekar tagjai nem erősítették meg a hírt. Tegnap azonban végre megtört a csend, és a banda hivatalos oldalán, az epica.nl-en egy közleményben jelentette be a rajongóknak azt, ami már mindannyiuk számára nyilvánvaló volt.

„Örömmel tudatjuk, hogy Simone várandós! Ő és párja, Oliver Palotai nyár végére várják első közös gyermeküket – szól a bejelentés. – A terhesség lehető legzavartalanabb lefolyása, valamint Simone és a baba egészsége érdekében úgy döntöttünk, hogy július 1-jétől minden koncertünket lemondjuk.”

Az Epica azt is hozzátette, hogy ez természetesen nem jelenti azt, hogy teljesen eltűnnek a nyilvánosság szeme elől, a Retrospect ugyanis ősszel megjelenik DVD-n, az év második felében pedig a banda stúdióba vonul, hogy 2014-ben új albummal örvendeztethesse meg a rajongóit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek