Starity

Daniel Radcliffe kapta a Tokyo Vice főszerepét

2013. május 02. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter egykori sztárja játssza a híres amerikai újságírót, aki a japán alvilágról tudósított.

hirdetés
Daniel Radcliffe kapta a Tokyo Vice főszerepét
Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Daniel Radcliffe újabb lépést tett, hogy kibújjon az ifjú varázsló skatulyájából, amikor elvállalta a Tokyo Vice című film főszerepét.

A film Jake Adelstein emlékiratain alapul – az amerikai újságíró Japán legnagyobb példányszámban kiadott újságjában, a Yomiuri Shimbunban írt Tokió hírhedt alvilágáról. A forgatás 2014 elején kezdődik meg, a rendező pedig a videoklipjeiről és reklámfilmjeiről híres Anthony Mandler. A forgatókönyv, amit JT Rogers írt, egészen a kezdetektől mutatja be Adelstein életét – ő volt az első nyugati ember, akit beengedtek a Tokyo Metropolitan Police Press Clubba (a tokiói rendőrség sajtóklubja) és ő tudósított arról is, amikor egy jakuzafőnökön máj-átültetést hajtottak végre Kaliforniában.

„Többen is szerették volna megfilmesíteni a történetemet, de engem aggasztott, hogy mi történne, ha nem lenne beleszólásom a forgatókönyvbe. Problémám adódna abból, ha túlzott szabadságot engednének meg maguknak, hiszen ez az életem története” – mondta az újságíró a Hollywood Reporternek.

Adelstein együtt dolgozott a forgatókönyvíróval, Rogersszel, akivel együtt jártak középiskolába, és magával is vitte Tokió különböző helyszíneire.

Radcliffe egyre inkább szélesíti a repertoárját, hiszen nemrég mutatták be a Sundance Fesztiválon legújabb sikerfilmjét, a Kill Your Darlingst, hamarosan pedig egy természetfeletti thrillerben, a Hornsban, valamint egy vígjátékban, a The F-Wordben is láthatjuk.

Daniel Radcliffe 24 éves, körülbelül annyi idős, amennyi én voltam, amikor elkezdtem riporterként dolgozni. Azt hiszem, színészként igazán érett, és szerintem nagyszerű lesz a főszerepben” – mondta Adelstein.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek