Starity

Megbukott a Spice Girls musicalje

2013. május 02. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kilencvenes évek legnépszerűbb brit lánycsapatának musicalje, a Viva Forever! hét hónappal a bemutató után lekerült a műsorról.

hirdetés
Megbukott a Spice Girls musicalje

A Viva Forever! című musical a Spice Girls történetét dolgozta fel Jennifer Saunders forgatókönyvíró segítségével és egyúttal bemutatta a népszerű lánybanda legnagyobb slágereit is. Azonban ez mégsem bizonyult eléggé sikeresnek, mivel a kritikusok meglehetősen lehúzták a produkciót, és a legfrissebb hírek szerint legalább ötmillió fontnyi veszteséggel zárnak jövő hónapban.

Az utolsó előadásra június 29-én kerül sor a londoni Piccadilly Theatre-ben. A stáb tagjai a Twitter közösségi oldalon fejezték ki szomorúságukat.

A Spice Girls, akik csupán egy rövid fotózás erejéig jöttek újra össze a musical premierjének estéjén, még nem adtak ki nyilatkozatot arról, vajon mit szólnak a döntéshez, hogy a Viva Forever! lekerül a műsorról. Habár Geri Halliwell nemrég beismerte a Twitter-oldalán, hogy nem éppen a legjobb napjait éli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek