Starity

Kábítószer végzett a fiatal rapperrel

2013. május 03. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb értesülések szerint a május elsején elhunyt egykori gyereksztár heroint és kokaint fogyasztott nem sokkal a halála előtt.

hirdetés
Kábítószer végzett a fiatal rapperrel
Fotó: Getty Images

A kilencvenes évek rapduójának, a Kriss Krossnak egykori tagját holtan találták az atlantai otthonában. A 34 éves Chris Kelly halálát állítólag heroin és kokain együttes használata okozta – állítja a rapper édesanyja, Donna Kelly Pratt, aki a TMZ-vel megosztotta a rendőri jelentéseket.

Az asszony elmondta, hogy rajtakapta a fiát aznap este, amint éppen kábítószerezett, és azonnal értesítette a rendőrséget. Nem sokkal később visszavitte Kellyt az otthonába, mielőtt másnap kihívta a mentőket az öntudatlan fiúhoz, akit az Atlanta Medical Centerbe szállítottak és ott halottnak nyilvánítottak.

Mrs Kelly nemrég azt is elárulta, hogy a fia már régóta élt kábítószerrel.

A Kris Kross 1992-ben tett szert világhírnévre, amikor berobbantak a Jump című, több millió példányban eladott sikerdalukkal, amit a hasonlóan népszerű debütáló albumuk, a Totally Krossed Out követett. A srácok mindössze 13 évesek voltak, amikor felfedezték őket egy atlantai bevásárlóközpontban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek