Starity

Baleset érte a Mötley Crüe gitárosát

2013. május 07. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy őrült rajongó miatt szenvedett balesetet a színpadon Mick Mars a Mötley Crüe koncertjén.

hirdetés
Baleset érte a Mötley Crüe gitárosát

A legendás Mötley Crüe zenekar gitárosa május 4-én ünnepelte születésnapját, ám ez a nap mégsem volt felhőtlen Mick számára. A banda aznap Kanadában lépett fel, ám a koncert közepén egy őrült rajongó valahogy feljutott a színpadra és megindult Vince Neil felé. Mick Mars épp másfelé figyelt, így nem tudott kitérni a „támadó” elől, aki elsodorta, és Mick a földre került.

Mick Mars egy Bechterew-kór nevű betegségben szenved, mely a gerincoszlop-ízület és kötőszövet krónikus gyulladásával jár, és melynek következtében Mick a nyakát egyáltalán nem, a csípőjét pedig már csak alig tudja mozgatni. Ennek fényében érthető a rajongók és a zenésztársak rémülete a gitáros esésének láttán.

Az incidens után a koncertet azonnal leállították és Micket elszállították vizsgálatra. Az őrök elvezették a rajongót, akit Tommy Lee dobos nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illetett.

Később Mick a Twitteren megköszönte a támogató üzeneteket és biztosított róla mindenkit, hogy nem történt komolyabb baja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek