Starity

Jövő héten lesz az év sztáresküvője

2013. május 08. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Enrique Iglesias és kedvese, Anna Kurnyikova jövő héten kimondják a boldogító igent Miamiban.

hirdetés
Jövő héten lesz az év sztáresküvője

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova végre összeházasodik, több hírportál szerint ugyanis a két szerelmes fiatal jövő héten oltár elé áll. Az esküvőt Miamiban tartják, amely nem meglepő, hiszen mindketten ott élnek és jelenleg épülő, új közös házuk is ott van.

Az év esküvőjére több híresség is hivatalos, köztük van például Nicole Scherzinger is, akivel Enrique a Heartbeat című duettet készítette, valamint Nicole barátja, a Forma–1-es Lewis Hamilton, Eva Longoria – aki feltűnt Enrique I Like How It Feels című klipjében – valamint a Beckham házaspár is.

Enrique és Anna 12 évvel ezelőtt ismerkedett meg az Escape című videoklip forgatásán. Bár kapcsolatukat az elején tagadták, hamar világossá vált mindenki számára, hogy gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt. Kapcsolatuk első éveiben folyton tele voltak a lapok velük, főleg állítólagos házasságokról és terhességről szóltak a pletykák, ám a két sztár évek óta próbál visszavonultan élni.

Enrique a minap egyébként azt is kijelentette, hogy 40 éves kora előtt nem szeretne gyereket vállalni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek