Starity

Szakadt külsővel jelent meg Lily Allen

2010. augusztus 10. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Big Chill fesztivál az utolsó buli mielőtt Lily Allen szülési szabadságra vonul. Ennek ellenére nem fordított sok időt az öltözékére.

hirdetés
Szakadt külsővel jelent meg Lily Allen

Az egykor nagy stílussal rendelkező énekesnő leváltotta egy napra a csinos ruhákat. Ócska farmergatya, hatalmas kockás ing és tornacipő — ez volt a mostani választása. Ebben az öltözékben láthattuk a herdforshire-i Big Chill fesztiválon a leendő anyukát.

Csomagoltam magamnak magassarkú cipőt is, de a barátom kivette a bőröndből és azt mondta, nem állhatok színpadra magassarkúban. Tudjátok, terhes vagyok, meg aztán a fesztivál neve is „big chill”, vagyis nagy lazulás... — magyarázkodott az énekesnő.

Ám a lány gondoskodott a fotósok tömegéről. A szervezőnek szigorúan kijelentette, hogy csak akkor fog fellépni, ha gondoskodnak arról, hogy ne fotózhassák le ebben a ruhában. Viszont így is szép számmal készültek képek Lily otthoni öltözékéről.

Tehát mostanában biztos nem láthatjuk Lilyt színpadon énekelni. Hivatalosan is kijelentette, hogy szülési szabadságra vonul. Reméljük, valóra válhat az álma, hogy igazi boldog családja legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek