Starity

Különleges ajándékkal lepte meg édesanyját Justin Bieber

2013. május 14. 16:04   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Biebertől elég hangos volt a sajtó az utóbbi időben, de most pozitív véleményeket váltott ki az emberekből, hiszen igen különleges ajándékkal lepte meg édesanyját.

hirdetés
Különleges ajándékkal lepte meg édesanyját Justin Bieber

Justin Bieber eddig is tejben-vajban fürdette édesanyját, akinek rengeteget köszönhet. Mikor Justin kicsi volt, szülei elváltak, így a fiatal édesanyára maradt a gyermek felnevelése. Justin mindig számíthatott Pattie Mallette segítségére, aki nagyban hozzájárul fia sikereihez.

A tavalyi év alkalmából a fiatal szívtipró egy dalt ajándékozott édesanyjának, ami a Turn to You címet kapta. A dalban Justin teljes szeretete és tisztelete megtalálható, amit anyjával kapcsolatban érez. Már a tavalyi ajándék is mesébe illő egy anya számára, de az ideivel még talán ezt is felülmúlta!

Az énekesnek nem telhet el úgy koncertje, hogy fel ne csendülne a One Less Lonely Girl című szám. Ennek az a különlegessége, hogy előadásakor a tömegből választják ki a szerencsést, akinek Justin az elkövetkezendő három percben énekel. Minden rajongó eme „kitüntetésről” álmodik, amit a legutóbbi koncertje során Justin a saját édesanyjának adott át.

Pattie még aznap megosztotta követőivel ezt az élményét: „Hát igen, Justin Bieber meglepett engem anyák napja alkalmából, és én lettem az OLLG! Nagyon édes!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek