Starity

Augusztus végén indul a magyar X-Faktor

2010. augusztus 11. 08:08   |   Szerző: horipapa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

E hónap utolsó szombatján végre eljön a nagy nap, hiszen kezdetét veszi Magyarország legújabb tehetségkutatója, a világ számos pontján nézők millióit a képernyők elé ültető X-Faktor!

hirdetés
Augusztus végén indul a magyar X-Faktor

Kedd reggel az RTL Klub stúdiójában a négy mentor — Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Ifj. Malek Miklós — rendkívüli lelkesedéssel mesélt a leendő csillagokról (világsztárokról?). Geszti Péter a versenyzők előzetes értékelésekor egyenesen odáig ment, hogy kijelentette: a többi tehetségkutató résztvevői a kanyarban sincsenek hozzájuk képest, annyira erős a mezőny!

Hogy a kiváló médiaszakembernek, dalszövegírónak igaza van-e, avagy sem, azt hamarosan mi is megtudhatjuk, hiszen a kereskedelmi csatorna bejelentése szerint augusztus végén, a hónap utolsó szombatján útjára indítják a műsort.

A mentorok már szárnyaik alá vették a kiválasztottakat, ám egyelőre elég „döntetlenszagú” a verseny, hiszen mindegyikük a saját énekeseit véli a legjobbnak. Bár elég érdekes lenne, ha egy színtiszta Nagy Feró-dobogót” láthatnánk a verseny végén, most még semmi sincs kizárva!

Csak emlékeztetőül: az X-Faktor Angliából indult világhódító útjára (eredeti címe: The X Factor), s azóta számos országban, az öreg kontinenstől Afrikán át egészen Dél-Amerikáig, mindenhol rendkívüli sikereket tudott elérni.

A két műsorvezető,  Ördög Nóra és Sebestyén Balázs,  a mentorok, no és persze a versenyzők már készen állnak. Remélem Ti is! Augusztus 28-án indul az X-Faktor!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek