Starity

Egykori kollégája űz csúfot Lindsay Lohanből

2013. május 20. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bajos csajok-beli kollégája, Jonathan Bennett egy pólóval fejezte ki, mit gondol Lindsay Lohanről, majd gyorsan meg is magyarázta cselekedetét.

hirdetés
Egykori kollégája űz csúfot Lindsay Lohanből

Az amerikai színész Jonathan Bennett alakította a sármos Aaron karakterét a Bajos csajok című vígjátékban, melyben Lindsay karaktere fülig szerelmes volt a srácba. Míg a filmben szerepelt sztárok legtöbbjének csillaga felfelé ível, addig Lindsay-é leáldozott. Erről Jona is így vélekedik.

A napokban a Facebookon landolt egy fotó, melyen a színész egy olyan pólót visel, melyen az alábbi felirat díszeleg: „Menj börtönbe, Lindsay!”

Az omg! szerkesztői később felkeresték Bennettet, aki elmondta, mindössze ironikusan arra hívja fel a figyelmet, hogy a média nevetségesen Lindsay megszállottja lett. „Igazából nagyon boldog vagyok, hogy végre rehabon van, és jól van. Ő volt az egyik legtehetségesebb fiatal színésznő, akivel valaha együtt dolgoztam.”

Az énekes-színésznő jelenleg a Betty Ford Centerben „nyaral”, közeli barátai szerint jól viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek