Starity

Amanda Bynes visszatér régi önmagához

2013. május 21. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészettől visszavonult Amanda Bynes úgy tűnik, kezd kimászni a gödörből.

hirdetés
Amanda Bynes visszatér régi önmagához

Mint ahogyan nemrég beszámoltunk róla, Amanda Bynes szeretne lemezt készíteni, hogy megmutathassa énektudását. A sztár az utóbbi időkben leginkább botrányaival keltette fel a figyelmet, azonban úgy tűnik, értelmes elfoglaltságot talált magának. Azonban nem ez az egyetlen pozitívum, amit mostanában olvashatunk róla, hiszen állítólag szüleivel is kibékült.

A sztár kezd visszatérni régi énjéhez, ezt állítja a Radaronline-nak egy ismerőse: „Ő egy nagyon kedves lány, csak egy ideje elvesztette önmagát. Mostanában azonban kezd visszatalálni régi énjéhez”.

A család és a barátok is egyre bizakodóbbak, sőt egy ideje a Twitterre sem tölt fel botrányos fotókat magáról. A nemrég három év próbaidőre ítélt sztár ügyének következő tárgyalása egyébként a hírek szerint május 29-én lesz. Bár a legutóbbi tárgyaláson nem jelent meg Amanda, a következőn mindenképpen ott kell majd lennie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek