Starity

Hivatalos: Rihanna és Chris Brown szakítottak

2013. május 22. 21:09   |   Szerző: meyah_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez már hivatalos, a rapper interjújában vallotta be kapcsolata Rihannával ismét zátonyra futott.

hirdetés
Hivatalos: Rihanna és Chris Brown szakítottak

A kapcsolatot sokan ellenezték és támogatták is, de úgy tűnik, a két sztár ismét búcsút intett egymásnak. A rappert nemrégiben ismét exével látták, akivel balesetet is szenvedett. Chris Brown egy ausztrál rádióműsorban, a The Kyle and Jackie Show-ban nyilatkozott a Rihannával folytatott kapcsolatáról:

„A szülinapomat már szingliként töltöttem, szólóban folytatom. Ő továbbra is a saját dolgaival törődik, mindig is a szeretni fogom, de felnőtt ember vagyok, előre kell haladnom. Most azzal kell foglalkoznom, hogy a lehető legjobb Chris Brown legyek.”

Rihanna ez ügyben nem reagált semmit, de nemrég a családalapítás is szóba került náluk. A Now magazin számára adott interjújában a barbadosi énekesnő elárulta, hogy neki nem elég az, hogy sikeres, de szeretne minél előbb anya lenni. Úgy tűnik, hogy erre még jó ideig várnia kell, hiszen nem tudni, hogy ez már számukra a teljes vég vagy sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek