Starity

Mennyit költenek hírességeink a ruháikra?

2013. május 30. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kalap, egy kabát akár egy cipő is lehet szeretett ruhadarabjuk, de vajon mennyit is adnak ki értük?

hirdetés
Mennyit költenek hírességeink a ruháikra?

Kedvenc hírességeink megengedhetik maguknak, hogy a legnagyobb tervezőktől vásároljanak, de gondoltad volna, hogy akár egyetlen pólójuk többet ér, mint a számítógéped? Cikkünkben bemutatunk néhány sztárt, akiknek bizony nem kell szűkmarkúaknak lenniük, ha a ruhavásárlásra kerül a szó.

Demi Lovato

Fiatal énekesünk öltözetével meglepett minket, de azzal még jobban, amennyit ki is adott érte. Demi kollekciója nem több és nem kevesebb, mint 130.000 forintot ér meg. De vajon hányszor fogjuk rajta újra látni?

Selena Gomez

Selena Gomez összeállításán sokat dob a Dolce&Gabbana-felső, amely több mint 200.000 forintnak felelne meg, de gyűjteményének többi darabja még rátesz a számlára közel 90.000 forintot.

Rihanna

A barbadosi énekesnőnk épp New York-i hoteléből indult el, a több mint félmilliót érő Thierry Mugler-bőrdzsekijében, viszont a sokk itt még nem ér véget. A short, a top és minden egyéb kiegészítője röpke 900.000 forintba fájt neki.

Avril Lavigne

Chad Kroeger mellett énekesnőnk tündököl, főleg, hogy pólója és extrém nadrágja mellett csak a Christian Louboutin-lábbelije önmagában kitesz 400.000 forintnak megfelelő összeget.

Katy Perry

Az „I Kissed A Girl” szám énekeséből állandóan sugárzik a jó kedv és a ragyogás. Virágmintás nadrágja és fekete, csipkés felsője mindössze 10.000 forintnyi értéket ölel fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek